KARAMAN VALİMİZ SN. FAHRİ MERAL İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

İlçemizde 1996-1997 yıllarında Kaymakam Vekili olarak görev yapmış olan Karaman Valimiz Sn. Fahri Meral ve beraberinde İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sn. İlhan Şen ilçemizi ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.

İlk olarak Sarıveliler Kaymakamlığını ziyaret eden Valimiz Sn. Fahri Meral ve beraberindeki heyet Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakamımız Sn. Hasan Sadebıyık, Garnizon Komutanımız Sn. Sedat Türk, Belediye Başkanımız Sn. Hayri Samur, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve daire amirleri tarafından karşılandı.

Valimiz Sn. Fahri Meral, Sarıveliler’in güncel ve genel durumuyla ilgili Kaymakamımız Sn. Hasan Sadebıyık’dan bilgiler aldı. Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Sarıveliler Belediyesini ziyaret eden Valimiz Sn. Meral, Belediye Başkanımız Sn. Samur ile belediye personeli karşıladı. Belediye personeli ile tek tek tanışan Sn. Valimiz, Başkanlık makamına geçti.

Ziyarette Belediye Başkanımız Sn. Samur, İlçemizin sosyal, ekonomik durumu ve belediyemizin çalışmaları hakkında Sayın Valimizi bilgilendirerek, günün anısına yöresel el dokuması seccade ve plaket taktim edip, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Sn. Valimiz beraberindeki heyetle birlikte Belediye ziyaretinin akabinde şehit ailelerine, çarşı esnafımızı, tekstil atölyesini, kapalı spor salonunu ile örnek seralara ziyaret gerçekleştirdi. 08/08/2017