BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN YENİ KABİNE İÇİN TEBRİK MESAJI

65.Hükumetteki Kabine de yapılan değişiklik için  bir mesaj yayınlayan  Belediye Başkanımız Hayri Samur, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'ın Başbakanlığındaki Bakanlar Kurulu'nu kutladı.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 65. Hükumetteki yapılan kabine değişikliğini  tebrik eden Belediye Başkanımız Hayri Samur , “Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın açıkladığı yeni kabinenin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Türkiye'nin yeniden hızlı büyüme rakamlarına ulaşmasını ve kalkınma hamlesinin devam etmesini istediklerini belirten Samur, “Yapılan kabine revizyonu, bir kan ve bayrak değişimdir. Bu tür değişimler ile ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine doğru ilerlemesi sürecektir.
65. Türkiye Cumhuriyeti Yeni Kabine'nin Türk halkının refahı ve esenliği için çalışacağına, yapısal reformlara odaklanarak ülkemizi 2023 yılı hedeflerine taşıyacağına inanıyorum.
Başta Sayın Başbakanımız  Binali Yıldırım olmak üzere Bakanlar Kurulu'nun tüm üyelerini tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Önceki Bakanlar Kurulunda yer almış olan bakanlarımıza da ülkemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum”
 diye konuştu.