SARIVELİLER BELEDİYESİ 9. KARACOĞLAN VE YAYLA ŞENLİĞİ’NE HAZIRLANIYOR

İlçemizde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sarıveliler Geleneksel 9. Ulusal 2.Uluslararası Karacoğlan ve Yayla Şenliği’nin tarihi belli oldu.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, ” Belediye olarak geleneksel hale getirerek kutladığımız Sarıveliler Geleneksel 9. Ulusal 2.Uluslararası Karacoğlan ve Yayla Şenliği’ni bu yıl 07-8 Temmuz 2017 tarihleri olarak belirledik.

Her yıl olduğu gibi bu yılda görkemli bir şekilde gerçekleştirilecek olan şenlikte yöresel ürünlerin sergilenmesi ve tanıtımı, sünnet şöleni, animasyon ekibi ile Türk Halk Müziği Sanatçısı Ramazan Çelik ile Türk Halk Müziği Sanatçısı Ümmü Erbil’in sahne alacağı etkinlikler yapılacak. Bu vesile ile ülkemizin değişik illerinde bulunan vatandaşlarımız ile yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızı bir araya getirerek kaynaşmasını hedeflemekteyiz. Bu tür etkinliklerin örf adet ve geleneklerimizi gündemde tutarak güzel bir şekilde kutlamamızda, halkımızın da katılımı çok önemlidir.” Şeklinde konuştu.

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, Belediye olarak İlçemiz Anıt Alanında düzenlediğimiz Sarıveliler Geleneksel Karacoğlan ve Yayla Şenliği’ne tüm halkımızı kutlamaya ve dayanışmaya beklediklerini sözlerine ekledi.