BLD. BAŞKANIMIZ SAYIN SAMUR'DAN KADİR GECESİ MESAJI

Ramazan ayı boyunca yapılan ibadetlerin ve edilen duaların kabul olması temennisinde bulunan Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 ayın Sultanı Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz. Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin ve İslam Alemi’nin mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve esenlikler getirmesi temenni ederim.” dedi.