BLD. BAŞKANIMIZ SAYIN SAMUR’UN RAMAZAN AYI KUTLAMA MESAJI

Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, mesajında; Ramazan ayının manevi duyguların arttığı, toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı bir ay olduğunu belirtti.

Birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği Ramazan ayını karşılamanın mutluluğu içinde olduğunu vurgulayan Belediye Başkanımız Sayın Hayri Samur, şunları kaydetti: "Bu mübarek ayın sevgi, hoşgörü ile sosyal yardımlaşma ve dayanışma içerisinde geçmesi için çalışma arkadaşlarımla birlikte gerekli hassasiyeti göstereceğiz. Ramazan ayının tüm yurtta olduğu gibi Sarıveliler’de de birlik ve dayanışma duyguları içerisinde huzurlu bir şekilde geçmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Mübarek Ramazan ayını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.” şeklinde konuştu.